Hvorfor må man gå til media for å bli hørt?

Jeg husker ikke nøyaktig hvor jeg leste dette retoriske spørsmålet og jeg husker ikke engang hva artikkelen handlet om. 
Poenget var likevel hvorfor man må gå til media for å få gjennomslag for noe, eller forståelse. 
Med en gang man går til media, enten det er gjennom riksaviser, eller facebook så får man forståelse i fleng, som de som ikke går den veien opplever. 
Personlig synes jeg det er litt trist at det skal være slik. Det er en fin ting dette med åpenhet, og når man har verktøy som kan hjelpe en med å formidle så burde man benytte seg av det. Men det er ikke alle som tør, eller har lyst til å "blottlegge" sin historie offentlig. Det trenger ikke handle om det å ha mot, eller ikke, det kan handle om prinsippper. 

Det sier noe om samfunnet vårt at enkelte føler de må (og det er det en viss forskjell på fra det å føle at man kan) ty til media for å få gjennom rettigheter eller forbedre livskvalitet. Jeg bare tenker på alle de som ikke gjør det. Jeg sender varme tanker til alle disse "hverdagsheltene", ikke fordi de gjør en stor bragd ved å ikke gå til media, men fordi de også fortjener den største støtten selv om det kanskje er ingen som vet deres historie. 

2 kommentarer

ingrid

31.07.2017 kl.19:04

Veldig sant! Men jeg håper jo også at de som går til media med saker kan bedre situasjonen for andre enn bare seg selv. At det kan forbedre systemene :)

Minrefleksjon

31.07.2017 kl.19:08

ingrid: Ja, enig! Det håper jeg også :-)

Skriv en ny kommentar

Minrefleksjon

Minrefleksjon

25, Lenvik

Jeg er en skriveglad kvinne som ønsker å dele noen tanker, og refleksjoner om samfunn og ikke minst om det jeg studerer. Velkomen som leser.

Kategorier

Arkiv

hits