26.07.2017

Nå har jeg utrolig nok snart blogget ett år. Jeg kan såvidt tro det. Jeg som ALDRI skulle begynne å blogge. 
Men jeg synes det er litt artig. Siden jeg forholder meg ganske anonymt til dette, så er det ikke så lett å skrive slik at det ikke høres overfladisk ut, for jeg har fått med meg at "man må by på seg selv" for å klare seg i bloggverdenen. ;-) Derfor er det veldig fint at jeg ikke skal leve av dette. 
Jeg husker ikke egentlig hvorfor jeg i det hele tatt begynte. Det var vel en ide jeg fikk da om at nå skulle jeg prøve for moro skyld for å se om det faktisk er noen som gidder å lese. Jeg har så lenge jeg kunne husket vært glad i å skrive. Hvordan man faktisk kan formidle noe bare ved hjelp av en penn. 
Jeg har også fått med meg at en penn kan være et sterkt våpen, og brukes både til å skape glede, men også sinne og provokasjon hos den som leser. Og det ironiske er vel det at det nettopp også det som gir mest lesere. 

Dette med å ikke provosere har jeg alltid i bakhodet uansett hva jeg skriver, men samtidig kan man ikke la det gå utover noe av det mest fantastiske som finnes; nemlig ytringsfriheten!Sjansen til å si og å skrive akkurat det man mener, men det er klart; det er en fin linje mellom det å være ærlig, og det å såre. Det er derfor trist at noen tror ytringsfrihet er synonymt med det å tråkke andre på tærne. Det trenger ikke være sånn! Og det er akkurat slik jeg ønsker at innleggene mine skal være. Jeg vil være ærlig, men jeg vil også at innleggene mine skal formidle respekt uansett hvem som leser. Så får det heller være at jeg ikke blir noen "superblogger", og det er faktisk helt ok, jeg har i alle fall et sted der jeg kan få utløp for min skriveglede. :-)
 

Takk til alle som klikker seg innom!  

2 kommentarer

Victoria Larsen

26.07.2017 kl.20:30

Veldig moro at du begynte å blogge, ettersom du skriver så utrolig bra og reflektert om viktige temaer! Stå på :-)

Minrefleksjon

26.07.2017 kl.22:36

Victoria Larsen: Så hyggelig skrevet av deg. <3 Takk!!

Skriv en ny kommentar

Minrefleksjon

Minrefleksjon

25, Lenvik

Jeg er en skriveglad kvinne som ønsker å dele noen tanker, og refleksjoner om samfunn og ikke minst om det jeg studerer. Velkomen som leser.

Kategorier

Arkiv

hits