Det er mange veier...

Opp til Gud. Jeg har noen litt "utradisjonelle" syn når det gjelder helvete og synd i religion. 
Jeg klarer ikke å tro på noe helvete, for jeg mener det er nok av det på jorda. Hvordan kan helvete i betydning av etter døden være verre enn krig, mobbing, terror, og angst? Er ikke det helvete på jord? Noe annet jeg sliter med er ordet synd. Jeg klarer virkelig ikke innfinne meg i at et lite uskyldig barn er født med synd. Sier ikke Jesus vitterlig "La de små barn komme til meg?". Et bibelvers jeg synes er helt nydelig, for det sier noe om å ta i mot et individ akkurat slik det er. 

Jeg blir også sint når noen snakker om skjebne i kontekst med at noe fælt har skjedd vedkommende. "Det var meningen". Nei, sorry Mac, jeg tror virkelig ikke Gud mente at det var meningen at du skulle miste noen du var glad i, eller at mennesker skulle være så jævlige mot hverandre.
Jeg tror ikke det er så sort hvitt at hvis du ikke tar i mot Gud så havner du på et mørkt sted, jeg tror den eneste forskjellen mellom de som tror på Gud og ikke er livet etter døden med eller uten hans tilstedeværelse. Så enkelt tror jeg faktisk det er. Jeg tror heller ikke at man trenger å tro helt etter boka for å komme opp til Han.

Jeg tror det er mange veier opp til Gud, og er ikke det en fin tanke også i måten man møter andre på?

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

16.06.2017 kl.18:34

Ja der er jeg enig med deg...det finnes mange veier opp til gud...og mange har sine egne tanker...jeg har min barnetro, men er ikke noe ivrig kirkegjenger, men jeg respektere kirken og dens meninger...og jeg tror heller ikke det er noe himmel eller helvete...Men er litt hvordan man selv vil takle det...med guds hjelp, eller ikke.. Ha en god kveld og nyt helgen!

Minrefleksjon

16.06.2017 kl.19:14

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for flott kommentar!!

Skriv en ny kommentar

Minrefleksjon

Minrefleksjon

25, Lenvik

Jeg er en skriveglad kvinne som ønsker å dele noen tanker, og refleksjoner om samfunn og ikke minst om det jeg studerer. Velkomen som leser.

Kategorier

Arkiv

hits