Hvordan unngå å ikke være overfladisk på nett?

Jeg bet meg merke i noen jeg overhørte på bussen som snakket om "at alle på nett, og som blogger er så overfladiske så fremt de ikke forteller livshistorien". 
Med andre ord så er min lille blogg utrolig overfladisk siden jeg ikke har skrevet en døyt om min livhistorie. Jeg vet det er mange som forteller om sin, og det synes jeg det står respekt av, men det betyr ikke at de som ikke gjør det ikke har en historie de også. Derfor synes jeg det blir feil å kalle de som ikke gjør det for overfladisk, for er ikke hele nettsamfunnet egentlig en stor overfladisk fasade? Jeg sier ikke at alle gjør det, men jeg vil tro mange velger ut det de ønsker å fortelle, og det blir noe helt annet enn noen du faktisk møter ansikt til ansikt og "har den gode samtalen med". 

Jeg mener det får være opp til enhver å velge hva de vil fortelle, og om de vil gjøre det på blogg, eller andre medier så er det helt ok! :-)
Men ikke døm de som ikke gjør det ved å kalle dem for overfladisk. 


NB: Vil bare understreke at jeg vet det er mange der ute som kanskje ikke har noen å ha "den gode samtale med" og jeg synes det er flott at man da har andre midler for å kunne fortelle. Men poenget her er altså at de som ønsker å skille livet på nett og privat kan fortsette med det uten at det skal bety at de er mennesker som ikke kan gå i dybden. 

 

3 kommentarer

Ida Caspara

01.06.2017 kl.20:26

Er enig med deg, helt opp til en hver å de vil fortelle på bloggen sin :) Makan til tulltøys på noen mennesker...

Victoria

01.06.2017 kl.21:14

Jeg kunne ikke ha vært mer enig! :)

Minrefleksjon

01.06.2017 kl.21:18

Victoria: Takk!!

Skriv en ny kommentar

Minrefleksjon

Minrefleksjon

25, Lenvik

Jeg er en skriveglad kvinne som ønsker å dele noen tanker, og refleksjoner om samfunn og ikke minst om det jeg studerer. Velkomen som leser.

Kategorier

Arkiv

hits