Den nye filmen om Snehvit

Og det høres jo artig ut, eller hva?
Det er bare en "liten" hake ved denne filmen og det er at filmen handler om at Snehvit er mindre pen fordi hun er tjukk...??

Dette er et sitat fra reklamen om denne filmen: "What if Snow White was no longer beautiful and the 7 dwarfs not so short"?
Sitatet er pyntet med et bilde der Snøhvit er en fyldigere utgave av seg selv, og like vakker i mine øyne. 
Jeg fatter ikke hvordan de kan bruke setningen "no longer beautiful" i en kontekst med dette bildet. Når man vet så mye i dag om hvordan media kan påvirke og at det hele tida snakkes om at vi må bli flinkere til å fremme at alle kropper er vakre. Denne filmen reproduserer jo virkelig kroppspresset og jeg kjenner at jeg blir utrolig sint. Normalt er jeg utrolig glad i sånne animerte filmer, men denne kommer jeg ikke til å se. Jeg synes budskapet er helt idiotisk. 

Verden må slutte å bare snakke om at vi må jobbe for å få mindre kroppspress i samfunnet når de gjør det stikk motsatte ved denne filmen som eksempel!

 

4 kommentarer

Iselin Renée

01.06.2017 kl.11:15

Uff ja, det er så mye press og kritikk hele tiden :(

Minrefleksjon

01.06.2017 kl.11:20

Iselin Renée: Ja, dessverre!

Victoria Larsen

01.06.2017 kl.13:48

Det er så synd at det blir så mye kritikk og hets.. :/

Minrefleksjon

01.06.2017 kl.20:13

Victoria Larsen: Ja, kjempesynd! Jeg skulle virkelig trodd de som står bak filmen visste bedre. Samtidig så tenker jeg og at det kan være en normal "glipp". Er jo litt synd, for jeg er veldig glad i slike animerte filmer, men da samfunnet er blitt såpass bevisst på kroppspress - signaler sendt ut fra media så tror jeg det er mange som ikke vil se denne filmen.

Skriv en ny kommentar

Minrefleksjon

Minrefleksjon

25, Lenvik

Jeg er en skriveglad kvinne som ønsker å dele noen tanker, og refleksjoner om samfunn og ikke minst om det jeg studerer. Velkomen som leser.

Kategorier

Arkiv

hits