29.05.2017

Etter eksamensperioden fikk jeg igjen lyst til å blogge. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å skrive, eller om noen i det hele tatt leser. Uansett så er jeg så glad i å skrive at jeg tenker at jeg må bare fortsette! Å skrive er jo en av mine store hobbyer. 

Den kommer fortsatt til å handle om det som opptar meg av det som skjer i samfunnet og mine refleksjoner (derav bloggnavnet). Jeg kommer aldri til å skrive om antrekket jeg hadde på meg i dag for å nevne ett eksempel om hva bloggen ikke er. Jeg vet at mange bloggere er svært flinke til å variere hva de skriver om, og det skal jeg også forsøke, men det er faktisk enklere å bestemme seg for hva man ikke skal skrive om. Jeg vil gjerne skrive om mine tanker rundt det jeg skriver om, altså det rent subjektive, men ikke så subjektivt at jeg skriver hele "min historie".  Samtidig vil jeg ikke at bloggen skal bli overfladisk heller så det er tydeligvis en fin balansegang dette. 

Uansett vil jeg avslutte dette innlegget med å si takk for at du leste. :-)
 

2 kommentarer

ingrid

29.05.2017 kl.21:31

Hehe, det er fint at du stikker innom iblandt, når du har tid og lyst :) Synes du har gode refleksjoner! :)

Minrefleksjon

29.05.2017 kl.21:46

ingrid: Tusen takk, så hyggelig kommentar!! :-)

Skriv en ny kommentar

Minrefleksjon

Minrefleksjon

25, Lenvik

Jeg er en skriveglad kvinne som ønsker å dele noen tanker, og refleksjoner om samfunn og ikke minst om det jeg studerer. Velkomen som leser.

Kategorier

Arkiv

hits